Защита от лъченията


В заобикалящият ни свят, бита и комфорта се оказва, че електромагнитните излъчвания могат да бъдат опасни за Вашето и на близките Ви здраве ако Вие:

 • редовно работите с компютър;
 • често говорите по мобилен телефон;
 • постоянно работите с всякакво оборудване или сте сред домакински уреди;
 • шофирате превозно средство… Вие сте машинист, ватман, полицай или пилот;
 • постоянно работите с хора (вие сте лекар, учител, социален работник, държавен служител, и т.н.);
 • и още повече, ако сте бременна или имате малки деца;
… Прочетете и се запознайте с информацията по-долу!
Информацията на сайта е специално поставена и достъпна за вас!

 

мъж с телеф(1)Днес животът ни до голяма степен е зависим от техническото развитие на цивилизацията. Ние не можем да си представим своето съществуване без електричеството и техниката, транспорта и телевизията. В ерата на информацията компютрите, интернета, мобилните телефони са се превърнали в най-големите ни помощници. Но ние не отчитаме този факт, че благодарение на този мощен технически скок, нашето здраве се оказа под мощен удар.

Живите клетки в човешкия организъм наброяват около 600 000 000 000 (шестстотин милиарда), т.е. около сто пъти повече от колкото е броят на хората на Земята. Всяка от тези клетки има свой диапазон за връзка с останалите. Те комуникират с честоти от 42 – 68 GHz, а това са милиарди трептения в секунда. Да вземем за пример мобилните телефони, които работят в диапазона от 860-960 MHZ и 1710-1990 MHZ (1,71-1,99 GHz). По принцип диапазоните за работа на GSM-мите и клетките на човека са различни, но се оказва, че всеки мобилен телефон има и обратна страна, т.е. излъчва така наречения електромагнитен смог. Която и да е базова вълна дава допълнителни модулации, като при телефона се получават допълнително около 50 хармонични вълни. Като около 5-6 хармонична вълна на основната, на която излъчват мобилните апарати попада в биорезонанс в диапазона на работата на клетките на човешкия организъм. Като последствие в тези около 600 млрд. клетки на човешкия организъм се нарушава нормалната комуникация между тях, изразяваща се в:

 • загубата на информация;
 • срив на енергийно ниво;
 • нарушение на обмяната на веществата;
 • нарушаване функциите на жлезите с вътрешна секреция, които се чудят какво става и не знаят как да отреагират в дадения момент;
 • нарушение в дейността на тъканите и органите и т.н. …;

В следствие на което трябва да се направят следните изводи, а именно, че:

 1. Чрез излъчванията от мобилните телефони ние се намесваме в честотите, които природата ни е определила да живеем, да работим и да се възпроизвежда човека.
 2. Освен мобилните телефони, всеки електро-уред излъчва електромагнитно поле.
 3. Всеки нормално мислещ и знаещ човек следва да предпазва себе си и околните от вредните нейонизиращи лъчения.
 4. Всички сме длъжни да зачитаме основното ни право дадено ни от природата – правото на живот!

Електромагнитните излъчвания. Те са обхванали всичките наши улици, транспорта, работните ни места и жилища, т.е. цялата Земя. Учените говорят за електромагнитното излъчване като за явление, което е по-страшно дори от йонизиращата радиация. Това е бомба със закъснител. Установено е, че електромагнитната радиация уврежда здравето на хората и животните, променя структурата на нервните клетки, състава на кръвта, нарушива системата на кръвообращението, силно намалява сексуалните функции, нарушава възпроизводство на рода и снижава имунитета. Според прогнозите лица, които в продължение на 10 и повече години използват мобилен телефон, микровълнова печка, компютър и друго оборудване, а това са поне 70% от хората, ги заплашва онкологично заболяване, да не говорим за проблемите със сърцето, заболяванията на щитовидната жлеза или безплодието.

На сайта ни „Защита за всекиго” има много факти и изследвания, посветени на последствията върху здравето на хората вследствие негативното влияние на електромагнитните излъчвания. Преди всичко те са неприятни и могат да Ви накарат да започнете да се страхувате, но не това ни  е целта.

Всеки гражданин на планетата Земя има правото да е информиран и сам да прецени, дали да вземе в предвид дадена информация или не !

Но цялата информация тук, Ви се предоставя не с цел да се плашите !

Този сайт е създаден за хора, които искат да водят осъзнателен живот, имат съзнателно отношение към своето и на близките си здраве. Сайта е за тези хора, които искат да живеят щастливо, за да бъде животът им пълен с енергия и радост.

Ето защо ние говорим открито за съществуващия проблем и се стремим да Ви покажем едни от пътищата за неговото решение. Ние считаме, че всеки човек и семейството му имат нужда от защита от Електромагнитните излъчвания, които не се виждат и чувстват.

Съществува ли защита срещу Електромагнитното поле?

За знаещите, четящите и интересуващите се – Да!

Съществуват различни начини и устройства, които защитават организма от вредното въздействие на различните видове нейонизиращи лъчения (съставляващи широкия спектър на електромагнитното излъчване, тънките физически полета).

Някои от начините за предпазване от електромагнитните лъчения са:

 1. Най-простият и стар начин е изграждане на механична преграда между човека и излъчвателя на електромагнитното поле с цел ограничаване или намаляне негативното му влияние и въздействие върху организма.
 2. Промяна или снижаване степента или мощността на излъчване в близост до човека.
 3. Неутрализиране вредното въздействие чрез различни устройства, в зависимост от начина и степента на излъчване.

Съществуват апаратури, технологии, начини за установяване на електромагнитното натоварване на всеки отделен индивид или организъм !

В края на крайщата всеки избира и осъзнава своя начин живот, т.е. дали да бъде запознат и информиран за невидимите въздействия върху своето и на близките си тяло!

В настоящия сайт, ще се опитаме да Ви запознаем как бихте могли да намалите и предпазите себе си или близките си от частичното вредно влияние или въздействие на:

 • Клетъчните и безжични телефони;
 • Микровълнови печки и компютърна техника;
 • Битови уреди;
 • Електрическите далекопроводи;
 • Метро и други видове транспорт, включително и леките коли;
 • Големият брой агресивно настроени напоследък хора и т.н.;

Според нас, Вашият организъм не трябва да губи защитните си сили в борбата с вредното въздействие на електромагнитните полета и за възстановяване на уврежданията на клетките, тъканите, органите и биополето Ви !

Ние препоръчваме, жизнената Ви енергия да е насочена към един ползотворен и успешен начин на живот, както Ви е заден от съдбата и от Вас самите, а не да се борите за живота си !